IW Kotka raveissa Kouvolassa 15.10.2015

 

IW Kotkan lokakuun klubikokouksen ohjelmana oli ravit Kouvolassa. Matkaan lähdimme pikkubussilla kymmenen jäsenen voimin Data Groupin pihalta määränpäänä Kouvolan Ravirata. Kerroimme omista hevoskokemuksista ja bussimatka sujui kohti uusia seikkailuja iloisen puheensorinan vallitessa. Joillekin aihealue oli täysin uusi ja tuntematon. Perillä joukkoomme liittyi piiripuheenjohtaja Pikke Ritsilä.

Toiminnanjohtaja Arto Hytösen opastuksella tutustuttiin raviradan toimintaan. Alueen ja rakennukset omistaa Valkealan Hevosystäväin seura, arvokkaalla paikalla lähes Kouvolan keskustassa. Kouvolassa ravataan pääasiassa torstaisin ja ravipäiviä tänä vuonna on 27 kpl.  Kymi Gran Prix on vuotuinen suurtapahtuma, johon saapuu hevosia ympäri Eurooppaa.

20151015_172246_resizedDRavit

 

 

 

 

 

Tallialueella saimme henkilökohtaisesti totovinkkejä ajajilta, valmentajilta ja hevosen omistajilta. Pääsimme jopa taputtelemaan hevosia ja katsomaan niiden valmentautumista lämmittelyyn ja varsinaiseen lähtöön, tiedämme mikä on voilokki, mitä on hiittaus jne..

Pidimme ensin klubikokouksen, jossa piiripuheenjohtaja Pikke Ritsilä kertoi meille IW:n kansainvälisistä asioista, kansallisen neuvoston toiminnasta ja piirin viimeiset kuulumiset mukaan lukien Salon Rally.

Ja ilta jatkui … ruokailun ja totopelaamisen merkeissä.  Näimme jännittäviä lähtöjä, upeita hevosia ja moni onnistui veikkaamaan oikein.  Hienoa! Kotimatkalla kerrattiin tapahtumia ja valmisteltiin myyjäisten ohjeistusta.

Aila Pippola