Kuopio -Toiminta

Kauden päätös retkitunnelmissa

Kuopion IW-klubi kokoontui kesän ensimmäisenä lämpimänä päivänä kauden päättäjäisiin Rauhalahden leirikeskuksen pienessä saaressa sijaitsevaan Nuottakotaan. Ilo kokoontua ja nähdä IW-ystäviä oli suuri, sillä edellisestä yhteistapaamisesta oli jo puoli vuotta. Presidentti Marketta Kolari totesikin, että IW-yhteisö on tärkeä sosiaalinen verkosto. Erityisen hienoa on ollut, että Kuopion IW-klubi on pystynyt toimimaan koronarajoituksista huolimatta ja ylläpitämään yhteishenkeä. Hallitus ojensi kukat presidentille kiitokseksi ansiokkaasta presidenttikaudesta tänä vaikeana aikana.

Keväiseen ulkoilmatapahtumaan osallistui 26 innerwheeliläistä.

Jaana Väätäinen jatkaa klubin sihteerinä.
Tuula Vilkki aloittaa syksyllä varapresidenttinä.

Kaikki kevään 2021 kokoontumiset pidettiin etäyhteyksin, mutta ohjelma toteutui silti suunnitelmien mukaisesti. Alla muistoja viimeisistä yhteistapaamisista:

Perintöasioista tärkeää tietoa

Marraskuun kuukausikokouksessa perehdyimme perintöasioihin, josta saimme asiantuntijatietoa asianajaja Seppo Kolarilta. Klubilaiset olivat ajankohdan vaatimuksen mukaisesti huolellisesti Masked-IW.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on iw-perinto-1.jpg
Turvavälien, käsidesien ja maskien turvin uskaltauduimme kokoontumaan väljennetyissä kokoustiloissa Kuopion Klubilla

Yritysvierailu Lasilinkkiin

Klubin lokakuun kuukausikokouksen yhteydessä tutustuimme kuopiolaiseen, uniikkeja sisustuslaseja valmistavaan Lasilinkkiin. Toimitusjohtaja Essi Sundman on kolmannen polven yrittäjä täyden palvelun lasitusliikkeessä, joka valmistaa hänen sanojensa mukaan lasista kaikkea paitsi silmälaseja. 

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on lasilinkki4-1.jpg
Kokoustimme näyttelytilassa, jossa lasi näyttäytyi väliseininä, lavuaarialtaina, pöytälevyinä, keittiön välitiloina ja jopa hautakivinä. Lasilinkki edustaa ainutlaatuista lasiosaamista ja hallitsee myös kierrätyslasin uusiovalmistuksen.