IW Pieksämäki -klubin 40- vuotisjuhla 24.10.2015.

Inner Wheel Pieksämäki,  seitsemänneksi vanhin klubi maassamme,  on perustettu v. 1975. Perustajajäsenet kertovat, että perustamiskokousta vietettiin suuren innostuksen vallassa joulukuun ensimmäisenä päivänä 1974 ja klubimme rekisteröitiin  Lontoossa 20.1.1975. Se hyväksyttiin International Inner Wheeliin 23.8.1975.

40- vuotisjuhlaa  vietettiin lauantaina 24.10. 2015 Hotelli Savonsolmussa Pieksämäellä.  Juhlaan osallistuivat  Inner Wheel Pieksämäki ry:n jäsenet ja puolisot. Mukana olivat myös Pieksämäen Rotary-klubin lisäksi toisen rotary-klubin, Veturi-klubin, edustajat sekä vieraat Kuopion IW-klubista.
Ilta aloitettiin onnittelujen vastaanotolla sekä 40 -vuotismaljojen nostolla ja presidentti Anneli Miettinen lausui vieraat tervetulleeksi, ja toivotti hyvää  40 –vuotisjuhlaa.

Juhlassa kuultiin Soisalon Musiikkiopiston opiskelijoiden musiikkiesityksiä, jotka hienosti siivittivät juhlatunnelmaan.

Inner Wheelin 40 vuotisen historiikin  esitti Lea Pailamo,  joka  oli laatinut  historiikin

power point –Lea Pailamo, IW:n 40-vuotishistoriikki ppt-ohjelmalla esitysohjelmalla esitettävään muotoon. Maiju Laakso, IW Pieksämäen perustajajäsen

Perustajajäsen Maiju Laakso kertoi klubin syntyvaiheista

sekä alkuaikojen tapahtumista.

 

 

Maija Elomaa ja Satu Kauhanen kertoivat omaan presidenttiaikaansa sijoittuneista tMaija Elomaaapahtumista; Maija visailuilloista,  jotka olivat paitsi hauskoja illallisineen ja ryhmien välisine  tietokilpailuineen, myös hyvin tuottoisia.

 

 

Satu Kauhanen    Satu puolestaan kertoi marraskuun lopussa v. 2010 tehdystä Berliinin matkasta, jolloin joulumarkkinoilla käymisen lisäksi olimme Berliinin Inner Wheel klubin vieraina.

Juhla jatkui maukkaalla illallisella, jonka jälkeen rotari Mikko Laakso piti puheen naisille. – Ja tietenkin kiitokseksi laulettiin ja laulu oli Lentäjän valssin säveleen sovitettu Inner Wheel –laulu. Laulu on IW-sisar Göta Tuomolan  käsialaa vuodelta 1989.

Illan edetessä oli juhlaan saapuneiden tervehdysten ja onnitteluiden  luku.  Inner Wheel Pieksämäen perustajajäsenet kukitettiin,  joista jäljelläolevista neljästä oli kolme paikalla. Neljättä perustajajäsentä käytiin tervehtimässä Puistokartanon palvelutalossa. Häntä myös muistettiin Inner Wheelin perinteisellä  punaisella ruusulla, jonka hän iloisena valokuva-albumia katsellen ja muistellen otti vastaan.

Juhlassa muistettiin punaisin ruusuin, paitsi perustaja- ja pitkäaikaisia jäseniä, myös piirin 139  past puheenjohtajaa  Tuula Karvista. joka kertoi toiminnastaan piirin puheenjohtajana.piirin 139 past piiripuheenjohtajaTuula Karvinen

Loppuillasta pidettiin Inner Wheel –tapahtumien perinteiset arpajaiset,  joihin oli tuotu lukuisia hienoja arpajaisvoittoja. Ilta  päättyi iloisten tanssien tahdissa.

ONNEA   40 –VUOTIAS  INNER WHEEL PIEKSÄMÄKI!