Piirin puheenjohtajan jäsenkirje

Tervehdys kaikki Inner Wheel piirin 139 klubilaiset!

Hyvin iloisena piirin puheenjohtajana aloitan tätä toimintakauttamme. Edellinen kausi oli täysin Koronan kahlitsema, digitaaliset kokoukset muuttuivat käytännöksi, eikä past puheenjohtaja Marianna Wahlgren päässyt vierailemaan ollenkaan klubikokouksissa. Toiminta kuitenkin jatkui ja yhteydenpitoa sähköpostitse, Whatsapp-ryhminä ja puhelimitsekin on ollut yllättävän paljon. Puhumattakaan seikkailuista Internetin ihmeellisessä maailmassa!

Nettisivustomme on uudistettu, osoitteessa www.innerwheel.fi löytyy tosi paljon tietoa, niin uutta kuin vanhaakin. Käykää ihmeessä katsomassa. Kansallisen neuvoston viestintävastaava, Annu Jauhiainen (Kuopion klubi) on sivujen kanssa tehnyt valtavan työn, josta ihan näin julkisesti KIITOS ANNU!

Syyspiirikokouksemme Pieksämäellä 9.10.21 toteutuu toivottavasti paikanpäällä samoin kuin kevätpiirikokouksemme helmikuussa 2022 Lahdessa.

Jyväskylän klubi on innostunut järjestämään keväällä 2022 kevätjuhlat eli 21 – 22. toukokuuta 2022 Sisarpäivät. Viimeksi koko maan jäsenkuntamme kokoontui tällä nimikkeellä 20 vuotta sitten, vuonna 2002 Porissa, ja siellä päätettiin muuttaa yhteisen tilaisuutemme nimeksi Suomen Rally. Samalla sovittiin, että tässä syksyisessä tapaamisessa kokoustetaan myös piirien syyskokoukset.

Omat klubivierailuni tapahtuvat toivon mukaan keväällä, tautivapaasti.

Useamman klubin yhteistapaaminen olisi mukavaa, mutta mahdollisuuksien mukaan olen kyllä valmis autoilemaan pitkin piiriä. Toivonkin, että klubit voisivat sopia keskenään vierailustani, esim. Pieksämäellä presidentit ainakin tapaavat.

Inner Wheel on ollut vuosikymmeniä minulle hyvin tärkeä, hyvin antoisa ja suorastaan hauska harrastus. Täydestä sydämestäni yhdyn Mariannan kesäkirjeen sanoihin: olen kiitollinen jokaisesta kohtaamisesta ja ihmisestä, jotka Inner Wheel on tuonut elämääni.

Hyvää ja mukavaa IW-vuotta teille kaikille!

Tampereella 29.8.2021
Ulla
Ulla Eloranta, piirin 139 puheenjohtaja