PIIRIN 139 VAALIKOKOUS Lahden Urheilukeskuksessa 26.3.2022

Lahden klubin presidentti Eija Tarvonen toivotti kokoukseen saapuneet klubien edustajat tervetulleeksi Lahteen. Saimme kuulla hänen kertomanaan mielenkiintoisen kuvauksen Lahden historiasta ja nykyisyydestä. Saimme myös jokainen kotiin viemiseksi maukkaan leivän. Erityiskiitos vielä siitä! Kokouspaikka sijaitsi Lahden keskeisellä paikalla Salpausselän maisemissa hyppyrimäkien ja Lahden perinteikkään Radiomaston välissä.

Eija Tarvonen

Vuosikokouksen aluksi puheenjohtaja Ulla Eloranta kertoi edesmenneen Pirkko Kiikan vuosia kestäneestä mittavasta työstä Inner Wheelissä ja vietimme hiljaisen hetken IW sisaremme Pirkko Kiikan muistolle.

Vuosikokous sujui puheenjohtajamme Ullan johdolla joustavasti ja keskustellen. Kansallisen Neuvoston presidentti  Tuija Knuutila toi kokoukseen KN:n terveiset.Euroopan ja maailman muuttunut tilanne puhututti myös kokouksessa. Klubien puheenvuoroissa kerrottiin muun muassa, miten klubit ovat eri tavoin avustaneet ukrainalaisia Suomessa tai lähettäneet avustuksia suoraan Ukrainaan. Jyväskylän klubi toivotti kaikki tervetulleeksi Sisarpäiville Jyväskylään toukokuussa.

Ulla Eloranta
Tuija Knuutila ja Eija Tarvonen

Virallisen kokouksen jälkeen tutustuimme upaan Lahden hiihtomuseoon. Museossa oli myös mahdollista kokeilla, miten meiltä mäkihyppy tai ampuminen ampumahiihdon tauluun onnistuu.

Piirihallitus Lahden hiihtomuseossa

Kiitos Lahden klubille vieraanvaraisuudesta ja hyvin järjestetystä kokouspäivästä!