Hyväntekeväisyyskirpputori/ huutokauppa Pieksämäellä 6.-7.3.2015

Pieksämäen Inner Wheel- ja Rotary-klubit järjestivät Pieksämäellä 6.-7.3.2015 kirpputorin ja huutokaupan, joiden tuotto käytetään pieksämäkeläisten lasten ja nuorten hyväksi. Osa tuotosta  käytetään nuorten vaihto-oppilastoimintaan

Mukana oli 10 aktiivista IW-naista, sekä Rotareista miehiä, jotka hakivat ja järjestivät 1.Hyväntekeväisyyskirpputori ja huutokauppa Pieksämäellämyyntipöydät tapahtumaa edeltävänä päivänä, torstaina. Illalla otettiin vastaan myytävää tavaraa, jota myös kukin   toi tullessaan. Tavarat hinnoiteltiin ja laitettiin tila kuntoon seuraavaa päivää varten.

Varsinaisina  myyntipäivinä 8 IW-yhdistyksemme jäsentä osallistuivat myyntitehtäviin kolmen ollessa yhtä aikaa vuorossa.  Päivät oli jaettu kahteen vuoroon, tosin lauantaina olivat kirpparin organisoijat Maija ja Lea koko päivän.  Lauantaina viimeisen tunnin alkaessa pidettiin huutokauppa, johon tuli meklariksi  Cristian Kundt rotareista. Cristian oli myös tehnyt tapahtuman mainokset ja julisteet liiketilaan.   Kiitokset Cristianille persoonallisista, informatiivisista mainoksista ja julisteista, sekä mainiona  meklarina toimimisesta!

Suur-Savon Osuuspankki sponsoroi tapahtumaamme antamalla käyttöömme maksutta omistamansa liiketilan Pieksämäen kaupungin keskustassa Keskuskadun varrelta. Liiketila on Urheilu Tenhusen vieressä, jonka omistajapariskunta antoi meille monenlaista rekvisiittaa sekä myytävää. Documtec Oy Pieksämäeltä lahjoitti myytäväksi tulostimien musteita ja myynnistä poistettuja kännykän suojakoteloita yms., joille on varmasti vielä asiakkaiden keskuudessa käyttöä.

Lisäksi saimme sekä yrittäjiltä että yksittäisiltä henkilöiltä, mukaan lukien IW- ja Rotary- klubien jäsenet, vaatteita, kenkiä, cd-levyjä ja videokasetteja, vauvan tarvikkeita, leluja ja pelejä, ompelukoneen, pöytäliinoja, verhoja ym. kodin tarve-esineitä.2.kirpparipöytiä

Tapahtuma oli mukava, yhteisöllinen tapahtuma ja  hyväntekeväisyyteen kokonaisuudessaan sijoitettava summa on hyvä.

Kiitos Suur-Savon Osuuspankille myyntitilasta sekä Pieksämäen Lehdelle ilmoitusten julkaisemisesta! Kiitos kaikille mukana olleille järjestely- ja myyntitehtäviin osallistumisesta sekä tuoton käyttäminenmyytävistä tuotteista!