Piirin puheenjohtajan syyskirje 120916

Kirpeän raikasta syksyä Inner Wheelin Itä-Suomen piirin klubit!Touch%20A%20Heart%20Logo%20(Mobile)

 

Toivottavasti kausi on alkanut pirteästi ja olette jo saaneet alkumakua kauden mielenkiintoisista ohjelmista.

Kauden teema ’Toimi sydämellä’ sopii Inner Wheelin kaikkeen toimintaan erittäin hyvin. Inner Wheelin nigerialainen maailman presidentti Oluyemsi Alatise on avannut teeman valintaperusteitaan muun muassa seuraavasti:

’Toimi sydämellä tarkoittaa sitä, että olemme ystävällisiä ja annamme omaa aikaamme, rahaamme ja voimavarojamme yhteiseen hyvään. Todellinen rikkaus on se hyvä, jota teet muille.’

Hän muistuttaa myös siitä, että meidän pitäisi olla lempeitä itsellemme ja pitää itsemme hyvässä kunnossa, jotta voisimme levittää tätä hyvää ympärillemme.

Katselin klubien tulevia ohjelmia, ja ne kaikki joita nettisivuilta löysin, tukevat juuri tuollaisia ajatuksia.

 

Ja sitten käytännön kysymyksiin:

Tervetuloa vielä uudelleen piirikokoukseen Lahteen lauantaina 8.10.2016 klo 12.30. Lahti Region Inner Wheel on lähettänyt kutsun kokouksesta jo aikaisemmin ja siinä on tarkemmat tiedot. Jos teillä on piirikokoukseen esitettäviä asioita, voitte lähettää piirisihteerille kysymykset kirjallisesti viimeistään kaksi viikkoa ennen piirikokousta, eli 23.9.2016.

Syksyn piirikokousten asialistalla on KN:n virkailijoiden ehdollepano. Yleisen IW -käytännön mukaan ehdollepano tapahtuu joka vuosi, vaikka virkaa voi hoitaa pidempäänkin. Nyt sekä sihteerin että viestintävastaavan virkavuodet (3) ovat täynnä. Kansallisessa neuvostossa on siis tarjolla mielenkiintoisia tehtäviä.

Kansallisen neuvoston kokouksessa Tampereella 20.8. kiinnitettiin huomiota jälleen verkkosivuihin ja pyydettiin pitämään huoli, että tiedot ovat ajantasaisia.

Oikein mukavaa uutta kautta kaikille piirin klubeille!

IW terveisin

Piirin 139 puheenjohtaja

Asta Kotiaho