Pieksämäen Inner Wheelin kevätretki 10.5.16

Pieksämäen Inner Wheelin toimintakausi 2015-16 on lähestymässä päätöstään ja jo perinteeksi muodostuneena kevään tapahtumana teimme kevätretken. Tällä kertaa se tapahtui tiistaina 10.5. Pieksämäen Nuuvinniemen majalle.

Majalle lähdettiin torilta, jossa kokoonnuttiin ja ´kimppakyydein´ ajettiin majan läheisyyteen. KauPieksämäen IWn kevätretki 10.5.16nista luonnon polkua käveltiin majalle eikä illalla alkanut sadekaan enää häirinnyt. Presidenttimme Anneli Miettinen oli kutsunut Sarin Kehopajan Sari Härkösen ohjaamaan meille Asahi-tuokion, joka tapahtui majan edessä ulkona ja miellyttävästi rentoutti majassa nautittavan iltapalan ääreen.

Piiripuheenjohtaja Pikke Ritsilä oli mukana retkellämme, toi piirin
terveiset ja nautti kanssamme majan kauniista luonnon ympäristöstä ja lämpimästä tunnelmasta takkatulen loisteessa.Pieksämäen IW:n kevätretki Niuvanniemen majalle 10.516

Nuuvinniemen maja on talkooporukalla rakennettu vuosien 2011-14 aikana Pieksämäen seurakunnan maille Vangasjärven Nuuvinlahden rantaan. Mukana talkoissa on ollut yksityisiä henkilöitä, mm. kuntohiihtäjiä, rakennusliikkeitä ja muita yrityksiä sekä pieksämäkeläinen arkkitehtitoimisto, jonka omistaja arkkitehti Art Michael on suunnitellut majan. Talkootöiden vetäjänä on toiminut pieksämäkeläinen pitkään ja ansiokkaasti hiihtämistä harrastanut Kari Lounasho.

Maja on tehty kaupunkilaisten käyttöön ja se palveleekin talvisin oivallisena hiihtolenkkien taukopaikkana, josta jokainen käyttäjä vastaa osaltaan pitäen sen kunnossa ja siistinä.