IW Tampere-Kaleva; vaalikokous

IW Tampere-Kaleva piti vaalikokouksensa Finlaysonin Palatsissa. Kauden 2018-2019 hallitukseen tulivat valituiksi

Presidentti Raija Uhari
Varapresidentti Marja-Liisa Liusvaara
Pastpresidentti Irmeli Merikanto
Sihteeri Tuula Mustonen
Rahastonhoitaja Marja-Liisa Martti
Klubimestari Kaarina Kataja
Jäsen Kaarina Perälä

Viestintävastaava Anne-Maija Monthan

Kokouksen yhteydessä diakoni Hanna Välimaa kertoi Kaupin vastaanottokeskuksessa Tampereella toteutetusta turvapaikanhakija- ja maahanmuuttajaperheiden yhteisöpajahankkeesta. Hanke on ollut IW-klubimme avustuskohteena edellisellä ja kuluvalla toimikaudella.

 

 

 

IW Tampere-Kaleva tutustui marraskuun kokouksessaan drone-lennokkien kiehtovaan maailmaan Etäohjattavat, kameralla varustetut lennokit palvelevat jo nyt monissa kohteissa. Niitä käytetään mm. erilaisissa valvonta-, tarkastus- ja seurantatehtävissä monissa sellaisissa kohteissa, joissa ihmissilmällä tarkastelu olisi hankalaa, aikaa vievää tai jopa vaarallista. Lennokkien käyttö on nykypäivää ja jatkuvasti kehitettävien uusien käyttökohteitten myötä hyvin vahvasti myös tulevaisuutta.

Lennokkien toimintaa ja kehitystä esitteli Principal Engineer Tapio Liusvaara.

 

 

 

 

IW Tampere-Kaleva lokakuussa Pirkanmaan Jätehuollossa

Klubimme teki avec-vierailun jätteenkäsittelylaitokselle. Vierailu oli mielenkiintoinen ja saatiin paljon tärkeätä tietoa jätteiden lajittelun merkityksestä ja jätteiden käsittelystä.

 

IW Tampere-Kalevan syyskokous pidettiin ravintola Finlaysonin Palatsissa.

Kokouksen aluksi Inka Salonen esitteli mielenkiintoisen tutkimushankkeen, jossa tutkitaan yli 60-vuotiaiden henkilöiden oppimis- ja omaksumiskykyä espanjan kielessä. Hankkeeseen ilmoittautui mukaan useita klubin jäseniä.