Piirin 139 puheenjohtajan kesäkirje jäsenille

Rakkaat Inner Wheel-sisaret

Piirin puheenjohtajakauteni 2020-2021 on päättymäisillään. Nyt viimeistään on minulle tullut se hetki kiittää teitä kaikkia piirin 139 jäseniä. On ollut hienoa huomata , miten te olette kaikista vaikeuksista ja rajoituksista huolimatta jaksaneet uskoa parempaan huomiseen. Me emme ainoastaan ole tsempanneet toisiamme ja itseämme eteen tulleiden ongelmien yli vaan olemme myös onnistuneet avustustoiminnassamme. Olemme pystyneet jakamaan kaudella 2020-2021 aineellista ja aineetonta hyvää lähes entiseen malliin omassa piirissämme. Lisäksi koronakoirien koulutus sai kauttamme valtakunnallisesti todella merkittävän panoksen.

Aloittaessani puheenjohtajakauttani arvelin tulevan kauden olevan poikkeuksellinen, mutta en olisi arvannut sen olevan näin poikkeuksellinen. Onneksi sentään Nastolassa pystyimme ihan nenätysten kokoontumaan piirikokouksen merkeissä. Muutoinhan kausi on ollut erilaisten ”teams-kokousten” opettelua. Täytyy tunnustaa, että uusien jäsenien hankinta näin koronakautena on ollut vähintäänkin haastavaa. Mutta muistakaamme, että ”Inner Wheeliys” on harrastus, jossa pääsee haastamaan omaa osaamistaan, ylittämään itsensä, ennen kaikkea auttamaan muita ja tähän kaikkeen saa tukea muilta IW- sisarilta. Tämä harrastus on kullan arvoinen niin sinulle kuin minulle kuin myös yhteiskunnallemme. Olen kiitollinen jokaisesta kohtaamisesta ja ihmisestä, jotka Inner Wheel on tuonut elämääni.

Saamme ensi kaudeksi 2021-2022 puheenjohtajaksi Ulla Elorannan Tampereelta. Hänen erittäin osaavissa käsissä tsemppaamme eteenpäin. Palaamme kauden aikana hieman myös ”juurillemme”. Ns. Sisarpäivät järjestetään toukokuussa 2022 Jyväskylässä. Tämänkin myötä uskon, että näkyvissä on syvempää ymmärrystä elämästä ja tulevaisuudesta.

Lämpimät kiitokset ja hyvän kesän toivotukset kaikille

Marianna Wahlgren
Piirin 139 puheenjohtaja 2020-2021