IW Pieksämäki Jättikirppikseen osallistuminen 3.4.16

Inner Wheel Pieksämäki osallistui sunnuntaina 3.4.16  Pieksämäen Veturitallit, Veturitorin keväiseen Jättikirppikseen. Meillä oli siellä viisi myyntipöytää ja  Anneli- presidenttimme tuomat kaksi vaaterekkiä käytössämme. Pieksämäen Veturitori oli täpösen täynnä, kaikki myyntipöydät  varatut ja kiinnostunutta, ostavaa yleisöä kiersi sankoin joukoin ympäriinsä.

Päivä oli hieno kaikin puolin, tunnelma oli iloinen ja myynti hyvä. Meidän myyntiporukallamme oli ”hyvä me”-meininki; yhteishenki oli loistava ja se varmaan aistittiin uloskin päin. Päivästä jäi todellinen hyvä olo. Myyntipöydillämme olevissa kylteissä kerrottiin myyntituoton menevän Pieksämäen erityislasten ja heidän omaishoitajiensa hyväksi. Se olikin monelle arpajaisiin osallistuneille hyvä syy ostaa arpa.

Myynnissä olleet vaatteet, laukut ja muut tavarat olivat hyvänlaatuisia ja niitä oli todella paljon. Myytävän materiaalin lahjoittaminen myyntiin oli monelle jäsenistöömme kuuluvalle hänen tapansa osallistua hyväntekeväisyyteen. Suuret kiitokset kaikille myytävän lahjoittamisesta sekä tapahtumaan osallistuneille, myyjille ja jättikirppiksellä kiertäneille! Kiitos myös Pieksämäen keskustassa toimiville yrittäjille,  joilta saimme monenlaista lahjoitusta, myös lahjakortteja.