IW-Kuopio Taito Shopissa 8.4.2014

Tutustuimme 8.4. kuukausikokouksemme jälkeen Taito Shopin myymälään ja mm. Jukka Rintalan upeaan näyttelyyn. Ajan vähyyden vuoksi emme tehneet pääsiäiskoristeita, vaan näppäräsormisimmat meistä taitelivat mosaiikkikoruja, joista saamme kuvia tähän blogiin mosaiikkitöiden saumauksen jälkeen. Myymälässä oli esillä pääsiäiskoristeita, mm. noitia, kanoja, pupuja, joita voitte ihailla tässä!

WP_20140408_007     Taito_kukko   Taito_noidat    Taito Shop puput   Taito Shop kanat

Kuopion IW-klubilaiset kokoontuvat 8.4.2014 Kuopion Taito Shopiin (Google maps) tutustumaan sen toimintaan ja valmistamaan pääsiäiskoristeita tulevaa pääsiäistä varten. Luvassa mukavaa yhdessä tekemisen iloa ja oppia taitavien ohjaajien johdolla! Käy kurkkaamassa kuvia tilaisuudesta tästä blogista huomenna… 😉

Paasiaiskoriste 1       Paasiaiskoriste 2      paasiainen

Taito Shop. Kun tekijällä on merkitystä.

Taito Shop on suurin suomalaisen käsityön myymäläketju. Taito Shopissa myydään käsi- ja pienteollisesti valmistettuja, persoonallisia ja ajanhenkisiä tuotteita niin lahjaksi kuin oman arjen piristämiseen. Taito Shop on merkittävä yhteistyökumppani käsityöläisille ja pienyrittäjille. Tuotto menee kokonaisuudessaan käsityöyrittäjyyden ja -kulttuurin edistämiseen. Tuotteiden suunnittelusta vastaavat kotimaiset muotoilijat ja käsityöläiset. Valmistus tapahtuu käsityövaltaisissa yrityksissä eri puolella Suomea. Taito Shop -ketjuun kuuluu 20 myymälää eri puolella Suomea. Taito Shop –myymälät ovat Taitojärjestön liiketoiminnan brandi, joka perustettiin vuonna 2000 TEM:n rahoittaman hankkeen tuloksena.

Taitojärjestön tehtävänä on suomalaisen käsityön edistäminen kulttuurina ja elinkeinona.

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Taito Shop –palvelulle Avainlippu- merkin ja Taito Shop-toimintaa koordinoivalle Taito Myymälät Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys-tunnuksen.